کیفیت بالا در محصولات

تنوع بسیار محصولات

بهترین طعم، مزه و بو

کیفیت و بهداشت بسیار

بسته بندی های بسیار مناسب

محصولات خشکبار طلای سبز

آجیل

بر اساس آخرین پژوهش‌ها، آجیل و مغزها مانند فندق، گردو، پسته نقش مهمی در تامین سلامتی بدن ایفا می‌کنند. بر خلاف تصور عوام که فکر می‌کنند این قبیل مواد خوراکی فاقد ارزش‌ غذایی هستند، باید گفت که این مواد غذایی منابع سرشاری از پروتئین، مواد معدنی و ویتامین‌های آنتی اکسیدانی هستند. مطالعات نشان می‌دهد مغزها یکی از مهمترین منابع غنی سلنیوم هستند که این ریز مغذی برای تامین سلامت سیستم ایمنی بدن ضروری است؛ همچنین دارای برخی خواص ضد سرطانی است.

1.آجیل و خشکبار برای سلامتی بدن مفیدند.

2.عاشق قلبتان هستید؟ پس مغزجات مصرف کنید.

3.با مصرف بادام هندی آرامش بگیرید و رشد استخوان خود را افزایش دهید.

4. کمک به پیشگیری از سنگ صفرا

5. خوردن مغزجات خطر افزایش وزن را کمتر می کند.

گردو

گردوی ایرانی یکی از منابع ارزشمند گیاهی جهان به ویژه ایران است. ایران با دربرگیری بخش وسیعی از ناحیه آسیای میانه به عنوان مرکز تنوع و پیدایش بسیاری از گونه های زراعی باغی به ویژه گونه گردوی ایرانی، می باشد. ترکیبات موجود در بخش های مختلف آن دارای خواص انتی اکسیدانی هستند که از فعالیت رادیکال های آزاد جلوگیری می کنند. از این آنتی اکسیدانها می توان به توکوفرول، اسید اسکوربیک سلنیوم، ملاتونین و پلی فنولهااشاره کرد. مغز گردو حاوی فلاونوئیدی بنام اسید الاژیک است که این ماده می تواند از رشد سلول های سرطانی جلوگیری کند. روغن گردو تقریبا 7 درصد اسید چرب اشباع ، 20 درصد اسید چرب غیر اشباع حاوی یک پیوند مضاعف و 73 درصد اسیدهای چرب غیر اشباع حاوی چند پیوند مضاعف دارد. سطح بالای اسید چرب غیر اشباع حاوی چند پیوند مضاعف، گردوها را مستعد اکسید شدن می کند و عمر انباری آن را کاهش می دهد.

یکی از خواص گردو منبعی سرشار از انرژی جهت مصرف در میان وعده های غذایی و تاثیرمنحصربفرد آن بر سلامت مصرف کننده میتوان اشاره کرد. کشور ایران با توجه به اقلیم مناسب برای کشت این محصول دارای مقام خوبی در جهان است.

بادام

بادام شیرین مصرف خوراکی دارد؛ اما از نوع تلخ آن روغن تهیه می‌کنند که معمولا به‌عنوان چاشنی در غذا استفاده می‌شود. معمولا بادام به‌صورت خام مصرف می‌شود، اما می‌توان از آن در سالاد و سایر غذاها استفاده کرد. شیربادام نوشیدنیِ لذیذ و جایگزین خوبی برای شیر گاو است. می‌توانید مستقیم و با معده‌ی خالی از بادام استفاده کنید؛ مصرف بادام با معده‌ی خالی می‌تواند میزان و سرعت جذب مواد مغذی آن را در بدن افزایش دهد. همچنین می‌توانید شب‌ها بادام را در آب خیس کنید و صبح روز بعد آن را بخورید. خلال بادام هم به‌عنوان یک چاشنی فوق‌العاده در بعضی از غذاها استفاده می‌شود.

۱. تقویت سلامت مغز                           ۲. تنظیم سطح کلسترول

۳. بهبود سلامت استخوان                    ۴. جلوگیری از بیماری‌های قلبی 

۵. تقویت دستگاه ایمنی                       ۶. مراقبت از پوست

۷. کاهش التهاب                                   ۸. تنظیم فشار خون

۹. افزایش تولید انرژی                          ۱۰. جلوگیری از سرطان

پسته

یکی از مهمترین خشکباریهای جهان درخت پسته میباشد که بدلیل اهمیت ویژه در کشور ایران جایگاه ویژهای را نسبت به دیگر محصولات به خود اختصاص داده است. پسته از گیاهان بومی ایران بوده است که در بسیاری از مناطق مختلف کشور بصورت وحشی و اهلی شده مورد کشت و کار قرار میگیرد. میوه پسته ارزش تغذیه ای بالایی دارد و میتواند به صورت خام، نمکزده و سرخشده مصرف شود. به علاوه، حلوا، کره و روغن آن نیز ارزش تغذیهای زیادی دارد. ارزش کالری پسته برابر 660 کیلوکالری 100 گرم مغز است. مصرف حدود یک انس مغز 28 گرم پسته میتواند بیش از10% نیاز روزانه بدن به کالری، فیبر غذایی، ویتامین B6 تیامین، منیزیم، فسفر و مس را تأمین کند. دانه پسته دارای چربی، پروتئین، کربوهیدرات، رطوبت و همچنین مقادیری پتاسیم، فسفر، کلسیم، منیزیم، آهن و مس است. اجزاء مختلف این گیاه مانند برگ، مغز، پوسته و صمغ فعالیتهای بیولوژیکی مختلف مانند، ترکیبات ضداکسیداسیونی متابولیت های ثانویه ، پتانسیل آنتیاکسیدانی، ضدمیکروبی، ضدقارچی، عمدتا به دلیل فلاونوئیدها و دیگر ترکیبات فنلی و فعالیتهای ضد حشره اشاره نمود

انجیرخشک

انجیر ها میتوانند تازه و یا خشک مصرف شوند و دارای طعم شیرین و مزایای سلامتی بسیاری هستند. مقدار بالای کلسیم، آهن و پتاسیم در انجیر خشک همراه با میزان بالای فیبر و چربی کم باعث میشود که موادی سالم به رژیم غذایی خود اضافه کنید. میتوانید آن را به تنهایی یا مخلوطی ازماست و سالاد یا بر روی غلات و بلغور جودوسر مصرف کنید.

1.سرشار از فیبر هستند                                  2. انجیر خشک غنی از ویتامین ها و مواد معدنی حیاتی هستند

3. انجیر خشک منبع خوب کلسیم                    4. انجیر خشک برای افزایش و تقویت سیستم ایمنی بدن

5. استروژن های مضر از بدن را دفع میکند       6. حاوی آنتی اکسیدان های تقویت کننده مربوط به سلامت هستند

7. انجیر خشک برای کمک به گوارش و هضم   8. انجیر خشک تنظیم کننده فشارخون

9. انجیر خشک موثر در از دست دادن وزن       10. ایمن سازی بدن در برابر سرطان

زعفران

زعفران گیاهی است که از نظر مزاجی دارای طبع گرم و خشک است و کاربردهای بالینی و درمانی بسیاری دارد. این تقسیم بندی بر اساس ارکان عناصر اربعه است و طبق منابع اصلی طب سنتی از نظر درجه گرمی دو و درجه خشکی در سطح یک قرار دارد. در عین حال در کتاب مخزن الادویه عنوان شده که برخی حکما آن را درجه سه از نظر گرمی و از بعد خشکی درجه دو عنوان کرده اند.

چای زعفران :

۱-به هضم غذا کمک می‌کند.

۲-باعث تحریک اعصاب می‌شود و مسکن درد و قاعده‌آور می باشد.

۳-گردش خون را آسان می‌کند و خون ساز است.

۴- تقویت‌کننده قوای جنسی می باشد.

۵-خونریزی‌های بعد از زایمان را نیز از بین می‌برد .

۶- چای زعفران آرام بخش، خواب‌آور و ضد تشنج  می باشد و هم چنین  کلیه و مثانه را پاک می نماید.

۷- چای زعفران ادرارآور می باشد و حتی می‌تواند پوست صورت را روشن نماید.

۸- چای زعفران گاز معده را نیز از بین می برد.

9-زعفران به رفع سرفه و درمان برونشیت کمک می‌نماید و تقویت کننده قلب می باشد.

تخمه ها

تخمه ها منبع غنی چربی هستند که هنگام رسیدن، مقدار زیادی از نشاسته خود را از دست می دهند و به میزان چربی آنها افزوده می شود. از نظر نوع چربی هم دارای اسیدهای چرب اشباع و غیراشباع هستند که البته مقدار اسیدهای چرب غیر اشباع (مفید) آنها بیشتر است…

1. فواید تخمه آفتابگردان: انرژی ساز

2. خواص تخمه ژاپنی(هندوانه): دشمن پوکی استخوان

3.تخمه خربزه: خون ساز 4.تخمه کدو: سلامت پروستات

کشمش

کشمش انگور خشک شده‌است.

کشمش سرشار از آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین‌های گروه b است از طرفی کشمش دارای خواص آنتی‌اکسیدانی است و از تخریب سلولی جلوگیری می‌کند کشمش میوهٔ رسیده و خشک انگور است که با توجه به نوع انگور، روش و شرایط  خشک کردن و مواد افزودنی مجاز موجود در آن به نام‌های مختلفی در بازار به فروش می‌رسد و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می‌شود فیبر موجود در کشمش از سرطان کولون و از رشد غیرمعمول سلول‌ها جلوگیری می‌کند و موجب کنترل قند خون در بدن می‌شود و برای درمان بی نظمی معده و یبوست مفید است مصرف کشمش سستی و رخوت را از بدن دور می‌کند و موجب از بین رفتن آب اضافی بدن می‌شود، بدن را تقویت می‌کند، دهان را خوشبو می‌کند و کشمش حاوی مقدار مناسبی از فیبر، آنتی‌اکسیدان و انرژی در بدن است متخصصان تغذیه معتقدند خوردن چند عدد کشمش در روز به تقویت حافظه کمک کرده و افراد را از ابتلا به بیماری آلزایمر مصون می‌دارد همچنین فیبر زیاد در کشمش به کاهش کلسترول و بهبود عملکرد روده‌ها کمک می‌کند در کنار آن پتاسیم را می‌توان نام برد که موجب کاهش فشارخون و جلوگیری از دفع مایعات بدن می‌شود و به میزان کافی در کشمش وجود دارد مصرف کشمش به دلیل داشتن کلسیم فراوان برای سلامت استخوان‌ها مفید است و از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند همچنین سلنیوم در کشمش برای پوست عالی است.

کشمش در روم به عنوان جایزه برای افرادی که محل‌های عبادت را تزیین می‌کردند و برای برندگان مسابقات ورزشی استفاده می‌شد. کشاورزان در سراسر ایران از گونه‌های مختلف انگور و با روش‌های گوناگون انواع زیادی کشمش تولید می‌کنند که در آشپزی و آجیل کاربرد دارد.

شیره انگور

شیره انگور ماده‌ای است بسیار شیرین که از آب انگور به دست می‌آید.

شهرستان ملایر در استان همدان تولیدکننده شیره انگور در ایران هستند. البته در استان های دیگری مانند آذربایجان غربی، ارومیه و…هم تولید میشود.شیره انگور فرایند تولید متفاوتی با شیره توت و خرما دارد. ابتدا آب انگور را از انگور جدا می‌کنند سپس نوعی خاک قلیایی به آن اضافه می‌کنند که باعث می‌شود تفاله انگور به همراه خاک ته‌نشین شود بعد آب انگور را داخل دیگ‌هایی ریخته و می‌جوشانند تا به رنگ طلایی نزدیک به سرخ درآید.طبع برخی از شیره ها گرم و برخی سرد می باشد.

خواص:

  • باعث برطرف کردن ضعف عمومی بدن می‌شود
  • دارای میزان قابل توجهی از ویتامین‌های آ، ب و ث است.
  • ترکیب آن با سرکه برای درمان یرقان مفید است.
  • برای بهبود لک می‌توان مقداری از شیره انگور را روی پوست مالید.
  • شیره انگور محرک کبد است و به خون‌سازی کمک می‌کند.
  • باعث بهبود نفخ می‌گردد.

سنجد

سِنجـِد گونه‌ای از سردهٔ سنجد و بومی آسیای غربی و مرکزی، افغانستان، از جنوب روسیه و قزاقستان تا ترکیه و ایران است. در حال حاضر به‌طور گسترده‌ای در آمریکای شمالی نیز به عنوان گونه معرفی شده تثبیت شده‌است. سنجد یکی از مواد هفت‌گانه سفره هفت سین ایرانی‌هاست.

مصارف پزشکی:

چند مطالعه بالینی انجام شده بر روی اثرات ضد درد و التهاب عصاره میوه سنجد در استئوآرتریت نشان دهنده ی تاثیر قابل مقایسه این عصاره بااستامینوفن و یا ایبوبروفن بوده اند

برای تحکیم استخوان ها نیز مفید است که میتوان آرد سنجد را با شیر گاو یا گوسفند ویا با شیر نارگیل مخلوط و میل کرد که برای استخوان ها بسیار مفید می باشد.

عسل

عَسَل یا اَنگَبین  مایعی شیرین و گران رو است که توسط زنبور عسل و برخی حشرات دیگر تولید می‌شود. زنبورها، عسل را از ترشحات شکری گیاهان و گل‌ها (شهد گلها) یا ترشحات برخی حشرات دیگر (مانند عسلک) از راه بالاآوری، فعالیت آنزیمی و تبخیر آب تولید می‌کنند. زنبورها عسل را در ساختارهایی از جنس موم به نام کندو ذخیره می‌کنند. عسلی که توسط زنبورهای عسل تولید می‌شود به دلیل تولید جهانی و تجاری‌سازی آن، بیشترین شهرت را دارد.عسل از کلونی‌های زنبورهای وحشی یا از کندوهای زنبورهای اهلی جمع‌آوری می‌شود، که به این فعالیت زنبورداری گفته می‌شود.

اغلب میکروب ها در عسل رشد نمی‌کنند و به همین علت، عسل مهروموم شده تا هزاران سال تخریب نمی‌شود.عسل همچنین به علت اسیدیته خاص، مقدار بسیار اندک آب و وجود هیدروژن پراکسید به سختی فاسد می‌شود و از همین روی نگهداری، انتقال و تجارت آن آسان است. قبل از کریستال سازی شربت نیشکر و تهیه شکر، عسل تنها ماده غذایی بود که جهت شیرین‌کنندگی توسط بشر استفاده می‌شد. مصرف عسل برای کودکان زیر دو سال به دلیل ایجاد سم بوتولینم، خطرناک است.

عسل با گذشت زمان خودبخود شکرک می‌زند و این یک فرایند طبیعی است،که هیچگونه تأثیری بر روی خواص شیمیایی یا کیفیت آن نمی‌گذارد. برای آب کردن این شکرک می‌توان از آب گرم استفاده کرد ولی باید توجه شود که اگر عسل با دمایی بیش از ۴۰ درجه سلسیوس گرم شود، مواد بیولوژیکی فعال آن از بین خواهد رفت.

سماق

سُماق درختچه‌ایست کوهستانی که میوه های خوشه‌ای دارد و میوهٔ آن پس از کوبیده شدن به عنوان چاشنی، همراه با غذاهایی همچون کباب استفاده می‌شود. طعم آن گرایش به ترشی دارد. گیاه سماق از راسته افراسانان ، تیرهٔ پسته‌ایان است.

سماق در غرب آسیا و شرق آفریقا و آمریکای شمالی می‌روید. این گیاه در ایران نیز یافت میشود.

شهرهایی مانند تویسرکان و ملایر استان همدان و سنندج، مریوان و…. 

کاربرد غیرخوراکی:

سماق یکی از اجزای سفره هفت سین ایرانیان است. در یونان باستان از چوب سماق به جهت رنگ‌آمیزی پارچه‌های پشمی استفاده می‌شده‌است و در کشور ایتالیا از این گیاه برای رنگ دادن به چرم نیز استفاده شده‌است.

خواص و کاربرد:

کاربردهای سماق بیشتر در تولید و چاشنی غذایی است. همچنین از خواص دارویی آن در طب سنتی استفاده می‌شود.

هشدار:خوردن سماق تازه ایجاد مسمومیت می‌کند.

حس تازگی را با ما مزه کنید و به این ارزش اعتماد کنید